eso | 鄉間別墅的魅力和現代的精致感

2020-05-23 122


mmexport1590219469223.gif

SANDBJERG RESIDENCE IN DENMARK BY NORM ARCHITECTS.

Norm Architects已完成哥本哈根北部私人住宅的內部翻新,結合了鄉間別墅的魅力和現代的精致感。這座房子坐落在丹麥北西蘭的田園風光中,四周是草地和森林,與世隔絕,坐落在樹木茂密的角落中,可通向公園般的花園。外部是對傳統丹麥鄉村房屋的致敬,具有啞光渲染的粉筆彩色外墻,可平移的窗戶,茅草屋頂和花崗巖石材。內部和外部的所有東西都是由最好的,大部分是本地采購的天然材料制成。內部包括溫暖,平衡的空間,表面帶有粗糙的紋理,精心設計的內置和量身定制的細節。外墻的整體氛圍和調色板通過原始的,可觸知的材料(例如木材,石材,天然纖維紡織品和皮革)轉化為內飾,主導了房屋的開放式設計。美學融合了農舍的魅力,獨特的精致和典雅的雕塑特色。

country houses, featuring a matte-rendered chalk coloured fa?ade, paned windows, thatched roof and granite stone settings. Everything outside and within is made from the finest, largely locally sourced natural materials. The interior comprises warm, balanced spaces with roughly textured surfaces, thoughtfully in-built and bespoke details. The overall mood and colour palette of the exterior is translated into the interior with raw, tactile materials like wood, stone, natural fibre textiles and leathers dominating the open plan of the house. The aesthetic is a combination of farmhouse appeal, exclusive refinement and elegant, sculptural features.  

該物業旨在滿足經常接待和招待客人的活躍家庭的需求,包括游泳池,網球場和相連的溫室。所有用于內飾的材料均經久耐用且易于維護,只會隨著時間,磨損和磨損而獲得美觀。受到家庭生活方式和頻繁出差的啟發,內部裝飾元素成為好客室內設計的代名詞。開放式的單色空間無縫地彼此過渡,不同的級別和材料定義了每個單獨空間的閾值和功能。在主臥室中,寬敞的橡木門(類似于臥室的櫥柜和墻板)通向浴室,配有定制的櫥柜和洗手盆,步入式衣櫥類似于豪華酒店套房的布局。

Designed to meet the needs of an active family that often hosts and entertains guests, the property comprises pool, tennis court and connected greenhouse. All materials chosen for the interiors are durable and easily maintained, only gaining beauty with time, wear and tear. Inspired by the family’s lifestyle and frequent travels, the interior feature elements synonymous with hospitality interiors. The open plan, monochrome spaces seamlessly transition into one another, with varying levels and materials defining the thresholds and functions of each individual space. In the master bedroom, large oak doors, similar to bedroom cabinets and wall panels, open up to the bathroom, featuring bespoke cabinets and basins, with a walk-in closet resembling the layout of a luxury hotel suite.

在房屋的整個臥室區域,所有墻壁都并置在淺色調的骨色墻壁和白橡木之間。某些鑲有橡木板的墻包含隱藏或露天儲藏室,以及壁displays作為展示。房屋內部美麗自然的紋理表面包括橡木墻和定制櫥柜,Dinesen Douglas Pine地板以及深色的熏制橡木,熏黑鋼和Thala灰色大理石定制家具。專為房屋正門設計的長椅是用熏制的熏橡木和S?rensenLeather生產的Royal Nubuk Leather制造的。優雅的酒柜采用鑲黑橡木和熏黑鋼設計。雕塑餐桌是明亮而石頭鋪成的飯廳的宏偉核心,飯廳擁有斑駁的墻壁和從地板到天花板的落地窗。Throughout the bedroom section of the house, all walls are juxtaposed between lightly toned, bone-coloured walls and white oak. Some of the oak-panelled walls contain hidden or open storage and wall niches serving as displays. The beautifully natural and textured surfaces inside the house include oak walls and custom built cabinets, Dinesen Douglas Pine floors, and bespoke furniture in dark, smoked oak, blackened steel and Thala Grey Marble. The bench designed for the main entrance of the house is made from sawn smoked oak and Royal Nubuk Leather from S?rensen Leather. The elegant bar cabinet is designed in lamelled dark oak and blackened steel. The sculptural dining table stands as a magnificent centrepiece in the bright and stone-floored dining room with textured walls and paned, floor-to-ceiling windows.

TENNYSON 205 APARTMENT BUILDING IN MEXICO CITY BY STUDIO RICK JOY.

由Studio Rick Joy與FRB Arquitectos Asociados合作的這座五層樓高的公寓樓全部由混凝土制成,位于墨西哥城高檔Polanco街區的一條安靜街道上。聯排別墅式的街區包含兩個疊放在車庫頂部的復式住宅。盡管在三個側面與相鄰建筑物并肩,但由于其具有雕塑感的立面,該建筑在傳統的平坦正面中脫穎而出。建筑師利用當地的建筑傳統來傳達有限的材料調色板,使建筑看起來像是雕刻的城市雕塑。整個建筑是通過將混凝土澆筑成原始木材的形式而形成的。木板的壓印紋理和當地生產的混凝土的溫暖色調顛覆了人們對這種材料的普遍印象,即當大量使用時,這種材料是粗糙和野蠻的。

Concrete in all its glory defines this five-storey apartment block by Studio Rick Joy in collaboration with FRB Arquitectos Asociados, set on a quiet street in Mexico City’s upscale Polanco neighbourhood. The townhouse-style block encompasses two duplex residences stacked atop a garage. Although shoulder to shoulder with neighbouring buildings on three sides, the building stands out amongst the traditional, flat frontages thanks to it’s sculptural facades. The architects looked to local building traditions to inform a limited palette of materials, giving the building the appearance of a carved urban sculpture. The entire building was formed by a process of pouring concrete into primavera-wood forms. The imprinted texture of the timber planks and warm undertones of locally produced concrete subverts common perceptions of the material as harsh and Brutalist when used en masse.

Studio Rick Joy的設計團隊解釋說:“粗糙的鋸成板的現澆混凝土在光線照射下可以使墻壁具有紋理。” 三個充滿翠綠的中庭,種滿了花槽,盒子和懸掛的藤蔓,為裸露的混凝土結構帶來綠色和柔軟感,并確保日光照射到該塊的較低位置。將外部帶入是Joy作品的主題,甚至將自然融入了大多數城市地區。由于中庭豎井同時服務于兩個公寓,建筑師通過在窗戶玻璃上涂上不透明的薄膜來確保私密性。

“Rough sawn board-formed cast in place concrete gives texture to the walls when they are grazed by light,” explains the design team at Studio Rick Joy. Three verdant atriums filled with planters, boxes and hanging vines bring greenery and softness to the exposed concrete structure, and ensure daylight reaches the lower levels of the block. Bringing the outside in is a motif throughout Joy’s work, incorporating nature into even the most urban sites. Since the atrium shafts serve both apartments, the architects ensured privacy by coating the window glass with an opaque film.

內部標有木板的混凝土墻輔以鋼架可操作窗戶,橡木地板和櫥柜,以及黃銅固定裝置和細節。與當地制造商和工匠的合作產生了單色的奶油色和黑色簡約家具,這一決定既避免了對歐洲家具征收高額進口稅,又進一步體現了墨西哥的本質。Studio Rick Joy定制設計了硬件元素,例如手柄和鉸鏈,并在本地制造。每個單元都有自己的戶外露臺,進一步連接周圍環境。閣樓露臺向天空敞開,設有一個壁爐和一個圍繞著雕塑的小型游泳池。面向街道的線性窗戶被放置在盡可能多的框架中,其中一扇窗戶指向由鋼筋混凝土制成的萊昂納多·諾列加·斯塔沃利(Leonardo Noriega Stavoli)引人注目的1940年圣帕古基教堂(Parroquia se San Agustin)。

The interior board-marked concrete walls are complemented by steel-frame operable windows, oak timber floors and cabinetry, and brass fixtures and detailing. Minimalist furniture in monochromatic tones of cream and black result from collaborations with local makers and artisans, a decision that both avoids the high import tax on European pieces and further reflects the essence of Mexico. Studio Rick Joy custom-designed hardware elements such as handles and hinges and had them manufactured locally. Each unit has its own outdoor terrace, further connecting to the surroundings. The penthouse terrace is open to the sky, featuring a firepit and small pool surrounding a totemic sculpture. Street-facing linear windows are positioned to frame tree views as much as possible, with one window pointed toward the striking 1940’s Parroquia se San Agustin church by Leonardo Noriega Stavoli, made of reinforced concrete.

-END-

圖片來源自網絡




 期精彩推薦 



精裝房要去繁化簡,軟裝就要“作”

綠城別墅 | 東方精神 意境 "新中式"

圣堡別墅 | 張揚有度 輕奢于心

澳雅醫美 | 奏響魔都“醫”與“美”的設計狂想曲







ESO1.jpg






| ABOUT |

eso空間軟裝設計院創立于2012年

從事各種領域空間的設計機構

精于大平層、獨棟/聯排/雙拼/疊加別墅等私宅空間

在多類型的酒店/民宿、商業空間、辦公空間

等跨領域些許建樹

兼具國際國內采辦能力

致力服務于尊貴精英階層

提供量身定制高端前沿,貼合私屬化舒適生活的尊享空間

公司擁有資深的設計團隊

設計師創意表達空間能力非凡且素質嚴謹自律

公司多個項目獲得國內外設計大獎,深得業界好評


| PROJECT |

丁香別墅 銀億領墅別墅 湯臣一品 湯臣湖庭別墅

 西郊莊園別墅永嘉路洋房 復星集團辦公樓 VYOGA

上海安縵醫療美容機構   上海澳雅醫療美容機構   

上海瑞歐醫療美容機構

 集味凡間 荷庭餐廳 黃埔素食蒙特梭利幼兒園

 晉商會所  三林港海鮮大酒店  初霖和牛燒肉 徐氏龍蝦

 水產碼頭  蜀城一號老火鍋 鴻太極羊蝎子火鍋 

太倉國信大廈 武漢洲際酒店會議中心 稻河示范民居會所 

上海寶地廣場辦公樓 蘇州東方之門豪宅項目

 蘇州湖濱四季別墅 合肥綠地喬治莊園 

泰州美好上郡樣板房 外灘華潤九里 星河灣 中凱城市之光 
北京泛海榮郡 世紀濱江花園等。


ESO3.jpg


歡迎關注+









Phone
Mail
Map
wechat
麻将赢牌技巧pdf 哪个平台炒股好 新疆11选5开奖记 河南体彩泳坛夺金283 浙江6加1开奖查询 篮球赛规则 送27金币的棋牌娱 湖北十一选五历史开奖结果查询 上海投资理财平台 黄大仙精准码最全资料 辽宁11选5走势 幸运赛车开奖 好运南京麻将怎么无法下载 广东十一选五开奖信息 黑龙江省p62开奖查询 十一选五走势图辽宁的 广东好彩一走势图